KÖRKÉP: Források


Vissza az összesítőre

Azonosító megnevezés:SZT-EN-8
Rövid összefoglaló:A Gazdasági Minisztérium a Széchenyi Terv Energiatakarékossági Programja keretében pályázatot hirdet helyi önkormányzati energiagazdálkodás felmérésének, javításának támogatására
Elérhetőség: A pályázati adatlap és az útmutató a GM és az Energia Központ Kht. internet honlapjáról (www.gm.hu és www.energiakozpont.hu) letölthető, továbbá térítésmentesen beszerezhető a Regionális Fejlesztési Holding Rt.-nél, a regionális fejlesztési társaságoknál, a Magyar Turizmus Rt. regionális marketing igazgatóságainál, az ITDH Kht.-nál és regionális képviseleteinél, 2001. január 16-tól, valamint az Energia Központ Kht. (1092 Budapest, Ráday u. 42-44., telefon: (1) 456-4302, (1) 456-4303, fax: (1) 456-4301) székhelyén, a területi kereskedelmi és iparkamaráknál és valamennyi munkaügyi kirendeltségnél
Támogatási cél:A támogatás célja a helyi önkormányzati energiamegtakarítási koncepció elkészítésének, energiaellátási tervek kidolgozásának és az energiaveszteség feltárására irányuló vizsgálatok (auditok) elvégzésének finanszírozása.
Támogatás mértéke:az önkormányzati energiagazdálkodást javító vizsgálat elvégzésének a díjazására pályázható vissza nem térítendő támogatás (megbízási díj) max. 5 M Ft lehet.
Teljes elosztható keret:n.a.
Támogatottak köre: helyi önkormányzatok, az önkormányzattal kötött szerződés bemutatása mellett a vizsgálatot elvégző vállalkozók.
Határidő:2001.12.31.
Adatszolgáltató:Internet
Adatszolgáltatás időpontja2001.10.12.
Adatgyűjtő:Jároli József

Vissza az összesítőre