Ezen oldalakat 2004 évtől nem fejlesztjük tovább.
A továbbiakban a program folytatásaként a fenntartható építéshez kapcsolódó információkat a http://fenntarthato.hu címen gyűjtjük és rendszerezzük.

Vissza


Vattenteknik PRINCESS vízlágyítók

Erre a termékre nincs hivatkotás Körkép egyik oldalán sem???

 

Bemutatás
Alkalmazási leírás A vízlágyító berendezések a kemény (kálcium és magnéziumtartalmú) vizet, mely a vízkövesedést okozza, lágyítják ioncseréléssel.
Szerelési leírás Szakképzett szakember vezetésével. A különböző vízlágyító berendezések a bejövő vízvezetékekre kapcsolódnak.
Jellemző műszaki paraméterek Működése: Amikor a kemény víz a műgyanta ágyon áthalad, a víz keménységét okozó kálcium és magnézium ionok nátrium ionokra cserélődnek ki, és ez által a víz lágyabb lesz. Amikor bizonyos idő elteltével a műgyanta ágy telítődik a kálcium és magnézium ion

Meglévő minősítés VITUKI, ÁNTSZ, OVF, ÁEEF
Referencia Dunántúli Regionális Vízmű (Barcs város tisztítómű), Nyíregyháza és térsége vímű (Levelek térségi víztisztítómű), Mátészalkai kórház (a kórház teljes víztisztító műve Ro technológiával.
Ár 100 000 Ft - 200 000 Ft + ÁFA
Gyártó VATTENTEKNIK / Svédország
 
Cím: Svédország, Malmö
Forgalmazó VATTENTEKNIK Hungary Ipari és Ivóvízkezelő Svéd-Magyar Kft.
 
Cím: Magyarország, Pécs
7622, Finn u. 1/1.
:: Postacím: 7614 Pécs, pf. 41.
Telefon: 72/251-833
Fax: 72/252-235

Ismertetés:
A Malmö-i (Svédország) központú cég magyarországi képviselete, több mint 6 évtizede foglalkozik ivó-ipari és laboratóriumi víztisztító berendezések, technológiák tervezésével, gyártásával és kivitelezésével.

Adatszolgáltatás Máté Ferenc
1998.08.26.
Adatgyűjtő Illyés Henriett

Az oldallal kapcsolatos észrevételek: ******


KÖRKÉP: www.foek.hu/korkep/ Független Ökológiai Központ