Ezen oldalakat 2004 évtől nem fejlesztjük tovább.
A továbbiakban a program folytatásaként a fenntartható építéshez kapcsolódó információkat a http://fenntarthato.hu címen gyűjtjük és rendszerezzük.

Vissza


BIOPIN bóros favédőszer

Erre a termékre a KÖRKÉP követkető oldalán van hivatkozás:
../epanyag/5-18-0-.html
 

BemutatásFakárosító rovarok és rothasztó gombák elleni megelőző favédelemre alkalmas. Vízben jól oldódó, szagtalan favédősó. Fémre és üvegre nem káros.
Alkalmazási leírás Megelőző védelem fakárosodást okozó gombákkal és rovarokkal szemben olyan fákra, amelyeket védeni kell az eső által okozott kilúgosodástól; elsősorban fa tartó- és épületszerkezetek, tetőszerkezetek, tartógerendák. A bóros favédőszer más területeken is kifejtheti megelőző védőhatását, amennyiben fakártevők általi veszély fenyeget; pl: nedvességnek kitett helyeken, ajtó és ablak külső oldalának alsó részei.
Szerelési leírás Feldolgozás: Ecsettel, szórással, merítéssel, átitatással valamint nagynyomás alatti telítéssel. DIN 68 800 szerint a felhasználandó mennyiség ecsetelésnél, szórásnál, merítésnél: 4 cm-es vastagságig 50 g/m2; 4 cm felett 60 g/m2.
Felületi kívánalmak: kezeletlen, jó nedvszívó hatású fa.
Jellemző műszaki paraméterek Összetétel: Nátrium oktaborát.
Honlap http://www.orange6.hu
Ár Bruttó ár:
1 kg: 2488 Ft, 44-194 Ft/m2
Gyártó BIOPIN

Ismertetés:
A BIOPIN cég közel 90 éves tapasztalata alapján kizárólag természetes anyagokból készíti termékeit. 2003 májusában a BIOPIN termékcsalád minden tagja kiváló ökológiai minősítést kapott, amely jórészt annak is köszönhető, hogy - a "környezetbarát" termékekkel szemben - semmilyen szintetikus anyagot nem tartalmaz.

Forgalmazó ORANGE-6 Természetes Otthon Kft.
 
Cím: Magyarország, Pest megye, Budapest
1163, Prohászka Ottokár u. 12
Telefon: (1) 403 16 83
Fax: (1) 402 43 38
Email: naturinfo@orange6.hu
Honlap: http://www.orange6.hu
Adatszolgáltatás 2003.10.15.
Adatgyűjtő Büki Péter

Az oldallal kapcsolatos észrevételek: ******


KÖRKÉP: www.foek.hu/korkep/ Független Ökológiai Központ